Mit tudok csinálni ha forog a fejcsapágyban a csavar?
Figyelt kérdés
Tekerném ki inbusszal de se ráhúzni nem tudok se engedni rajta..gondolom a menet meghalt...mit lehet tenni hogy kiszedjem a villát?2011. jan. 1. 18:21
1/6 anonim válasza:
Olyankor már általában ki lehet emelni a kormánybefogót a villából. Vedd ki, nézd meg, mi van vele.
2/6 A kérdező kommentje:
nem lehet mert nem engedi el a villát a csavar és ugy nem engedi el a befogót se:S
2011. jan. 1. 21:20
3/6 A kérdező kommentje:
csak forog a csavar és a kupak fogja a befogót..talán igy érthetőbb
2011. jan. 1. 21:22
4/6 anonim válasza:
Nekem egy nagyobb esés után lett hasonló problémám, kilazult a csavar, és mikor próbáltam mégjobban meglazítani nem jött tovább, csak forgott egyhelyben. Én rávágtam egyet a csavarra (persze csak finoman :D ), az visszaesett a menetébe, aztán pedig már tudtam lazítani és húzni is. Aztán nem biztos, hogy a te helyzetedben ez megoldja a problémát...
5/6 A kérdező kommentje:
nem sajnos mert nekem még teljesen benne van tehát kifelé nem jött egy centit se:S mind1 majd megpróbálom lefúrni a csavar fejét hogy legalább a fejcsapágy kupakja lejöjjön..aztán vmi pálcával kitolom a rózsával együtt a csavart a villából..
2011. jan. 3. 11:50
6/6 anonim válasza:
vedd ki az első kereket, fordísd fejre a bicót és vmi hosszu csövet dugt alulról a vilába
és üsed izombol kalapácsal
kifog jönni egy csilag szerű cucc abol kel ujatvenni 100-200ft egy uj és jólesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!