Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit alakítsak a bicajomon?

Mit alakítsak a bicajomon?

Figyelt kérdés

[link]

itt a 4. bicó (Hauser Target)

A kormány egyenes, majd szeretnék hajlítottat, szarvakkal.

Esetleg egy új váz, vagy tárcsafékek?

Ha majd 21 helyett több sebességet szeretnék, azt hogyan tudom megoldani?

2010. dec. 30. 15:06
 1/6 Saten ‫҉ ***** válasza:
Hát attól függ mit akarsz vele majd csinálni
2010. dec. 30. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:

főleg aszfalt, vagy enyhébb terep, inkább az utóbbi.

de azért lesz rá példa hogy elviszem keményebb helyekre is.

2010. dec. 30. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ..jósokmindent lehet.

küld el msn címed privátba és segítek

Én is egy hasonló értékű caprine spirite+-al indultam de mostmár azért más.

2010. dec. 30. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
még nem esedékes, csak kíváncsi voltam ti mit csinálnátok rajta. majd ha rászánok pár tízest írok;)
2010. dec. 30. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem maga az alap bringa is sokmindenre jó lehet, nekem hasonló Caprine-om van, nem nagyon nyúltam hozzá, mégis bír mindent, estem már el vele többször is, használom néha könnyebb terepen de főleg aszfalton de mindenhol jól teljesít.

Az átalakítás nyilván attól függ, hogy mire szeretnéd majd használni. Teljesen átlagos használathoz szerintem bőven elég ez a verzió is, de ha konkretizálni akarok a használatot, pl csak beton vagy csak terep, akkor lehet még rajta tuningolni. Ahogy most kinéz az szerintem az arany középút. :D

Nem biztos, hogy nagyobb átalakítás nélkül meg tudod úszni a több sebességet, elöl ugye 3 fogaskerék van, 4-eset még nem láttam, így hát marad az a lehetőség, hogy a hátsó kazettára kerül 7 sebesség helyett egy 8-9-10 sebességes rendszer. Ez viszont nem biztos, hogy felfér a mostani kazettádra, szervizben szerintem meg tudják neked mondani, hogy erre az adott rendszerre hány fogaskerék fér fel, de lehet, hogy ez 7 sebességes kazetta és akkor csak 7 fogaskerék kell rá. Ha hátul 7 helyett több sebességet szeretnél, akkor valószínűleg kazettatest/agy/komplett hátsókerék csere fog kelleni...

2010. dec. 30. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon a "fogas koszorúk" körüli cuccok lehetnek jók a sebességre, de előtte nézesd meg, nehogy hiába vedd meg a cuccot, az a biztos ;)
2011. jan. 2. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!