U lakatról mi a véleményetek? Megéri, vagy macerás használni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:26
1/5 MGéza válasza:
Mire kell? Pár perces beszaladós lezárásokra elég egy erősebb sodrony ami könnyebb, tárolni is egyszerűbb. Egy komoly U lakat sokkal erősebb védelmet ad de cserébe elég súlyos és nem olyan könnyű használni, nem tudod akárhova, akárhogy rögzíteni vele a kerékpárodat, pont ilyen okból én nem preferálom. Egy erős lánc vagy hajtogatós lakat jó alternatívája lehet.
2/5 anonim válasza:
Szállítani macerás. Nehéz, nagy helyet foglal, én nem szeretem. Nekem ilyen nagyon vastag láncos lakatom van inkább a városimra. A drágább bicóimat meg úgysem kötöm ki.
3/5 anonim válasza:
Mit nyavajogtok?
Vázra kell tenni, a nyeregcsőre, ha ffi vázas akkor semennyire se lesz útban, hullaegyszerű szállítani és minden normális helyhez ki lehet kötni vele a bringát. Ha pancser helyekre jársz ahol nincs értelmes tároló akkor ezzel összezárod a hátsó kereket a vázzal, egy másik lakattal meg a vázat a kresztáblához, vagya amihez tudod. A lényeg, hogy széles legyen, tenyérnyi, hogy sokmindenhez hozzá tudd fogni, kicsit ne vegyél.
4/5 anonim válasza:
Az is egy opció, hogy otthagyod az U lakatot ahol rendszeresen hosszabb időre hagyod a bringát (pl. munkahelyi tároló), és hordasz magaddal egy könnyebb lakatot pluszban.
5/5 anonim válasza:
Nagyon gyengék vagytok, ha egy lakatot nem bírtok elvinni a biciklivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!