Ha valamelyik nagyobb cégnél szeretnék futárkodni milyen biciklit ajánlotok?
Milyen típusú bicikli ajánlotok? Kisebb városban csinálnám, illetve hol érdemes vásárolni biciklit?
Rólam érdemes tudni hogy magasabb és pocakosabb vagyok mint az átlag.
plusz reflexes gumi, attól függetlenül, hogy küllőprizmád is van. Lássanak, ne üssenek el oldalról!
Ha az első kerékre teszel egy kamu dinamót, az is riasztó hatású, mert gagyi fílinget ad neki.
Nagyobb cég alatt mit értesz? Wolt futárként saját hátit kapsz például, tehát még csak csomagtartó se kell, sokan 29 montival nyomják, mert az bírja a járdázást, a változó útminőséget és nincs rajta fölös nehezéknek csomi, eső ellen van védőruházat. De leginkább olcsó legyen és ne új. Valami öregebb holland városi, trekking, attól függ milyen városban: Síkon, mondjuk egy Kecskemét-Szeged típusúban váltó is teljesen fölösleges, csak hibaforrás. Olcsó új, ilyen Corelli, magyar Csepel, Koliken, ilyesmi tré minőség vázban, felniben, nem akarsz te törés vagy kerékben nyolcas miatt kiesni a munkából szerintem...
És szereld fel a legjobb defektálló külsők valamelyikével, hogy ne kiszállítás közben robbanj le üvegszilánk vagy királydinnye miatt!
Ennél drágább szerintem nem kell, ha 190cm körül vagy, még jó is lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!