154 cm magas vagyok,lány, melyik kerékpárt vegyem? Jobban föld úton használnám, néha azért aszfalton is
szept. 19. 14:02
11/19 A kérdező kommentje:
Túrára,inkább erdei kerékpár úton mennék vele.Nem napi használatra és nem komoly szinten.
szept. 20. 15:59
12/19 anonim válasza:
Mondom, hogy tökre megfelel arra amire kellene neked.
13/19 anonim válasza:
Engem a súlya riasztana vissza. Volt acélvázas, 18 kg-os trekkingem, de inkább megtartottam az öreg, könnyű biciklimet, amivel egyébként kb. kiröhögtek, én mégis azt szerettem jobban és most is azt használom.
14/19 anonim válasza:
Ezk a bringák nem olyan rémesek de ha cipelni kell akkor mind off.
18kilós bringát nem fogsz cipelni,én sem tenném,pedig pasi vagyok.
Yzerintem is csapj hozzá még néhány ezrest és nézz használtakat is.
15/19 anonim válasza:
Egy 18 kg-os acél bringát megindítani is nagyon nehéz.
16/19 anonim válasza:
Mondjuk inkább úgy, hogy nehezebb lendületbe hozni mint egy könnyű bicajt. De nálam az tette fel az I-re a pontot, hogy három emeletet kellett lépcsőn cipelnem. :(
17/19 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem venném vagy ajánlanám. Ezek inkább városi biciklinek lehetnek megfelelők, rövidebb távokra, csak valamelyikről lespórolták a sárvédőt és csomagtartót. Az erőben túrázgatást ezek nem bírják sokáig és csak a bosszúság van velük.
18/19 anonim válasza:
Jó, tehát megint mindenki magából indult ki. A csajszi csak ibolyát, hóvirágot és gombát szedni gurul majd el az erdőbe.
19/19 anonim válasza:
Ha mindenáron ezek közül kellene választanom, akkor a Csepelt venném. Azon legalább van sárvédő, csomagtartó és világítás, így jobban megfelel arra amire való. De azonos kategória mindhárom, ezek inkább aszfaltra valók. Nyilván ha elgurulsz velük néha egy jó minőségű földúton, attól nem fognak azonnal szétesni, de ezek tipikusan aszfaltra és rövid távok megtételére tervezett bringák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!