Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől üthet a bicikli hatsó...

Mitől üthet a bicikli hatsó kereke?

Figyelt kérdés
Hátsó, most csereltem külső gumit, idáig nem ütött, nyolcas nincs benne, es a tavolság is rendben a villánál. Arra tudok csak gondolni hogy a belső gumi elfordult a külsőben valahol. Ötlet?

aug. 4. 23:46
 1/5 TR75 ***** válasza:
80%

Jól illeszkedik a külső?

Amikor felteszed, érdemes pl. folyékony szappannal a peremét kicsit megkenni, aztán a felfújáskor egy kicsit a max. nyomás fölé menni, hogy biztosan a helyére pattanjon a külső (utána visszaengedni az ajánlott nyomásra).

aug. 5. 01:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valami ilyesmi lehetett mert leengedtem, az egyik oldalon leszedtem a külsöt,.. a belsőt rendbe találtam, majd visszapattintottam a külsőt, és a felfújás után már nem ütött.
aug. 5. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem pattant be a külső a felnibe rendesen.

Van is rajta egy csík végig azt kell nézni hogy végig párhuzamos legyen a felnivel - mindkét oldalon.

Öcsi megaszondja: https://www.youtube.com/watch?v=40LpBSvw84w

aug. 5. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
aug. 6. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én addig fújom amíg ki nem pattan rendesen, utána visszaengedem üzemi nyomásra.
aug. 7. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!