Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nagyon lerobbant, nem túl...

Nagyon lerobbant, nem túl màrkás(pl.Hauser kerèkpàrt)érdemes megjavíttatni?

Figyelt kérdés

2 ilyen kerèkpàrunk is van, azt hiszem, kemping mindkettő.. Elég rossz állapotban vannak, a gumik mind levannak engedve, a váltóval is gond van, a fék sem fog.. Ezek szerintem màr csak lomok.. Apukàm még ragaszkodott hozzájuk, hogy egyszer megcsináltatni, de már kb. 3 évvel ezelőtt is, 20 vagy 30 ezer forintot mondtak ráy egy szervizben.

Előre is köszi, ha valaki válaszol!

máj. 27. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy régi Neuzer-em, még a kezdeti időkből egy masszív monti, de ha te magad nem tudod megjavítani nem érdemes vele foglalkozni, mert kb. , még a 15 ezret is soknak tartanák érte, ha elakarnád adni. Te meg írtad, hogy ennél magasabb lenne a felújításuk. Használni nem hiszem, hogy használnátok, ha eddig nem kellett gondolom van új bicó. Szóval feleslegesen én nem költenék rájuk, ha van másik és jobb.
máj. 27. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én inkàbb csak szabadulnék tőlük, mert nagyon útban vannak, lomtalanításnàl meg nem veszik őket àt, azt mondták..:/ Igen, szerintem is sok érte 15 ezer forint is, mert úgy láttam neten, hogy annyiért használható bringákat àrulnak(?) (Nem értek hozzà,bocsi..) De akkor azt mondod, mondjuk egy pár ezer forintért, ha felraknám valahová, kellene valakinek?
máj. 27. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Felrakod facebook marketre azt, hátha valaki lát benne fantáziát pár ezerért. Írd ki, hogy személyes átvétellel ár megegyezés szerint.
máj. 27. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! :)
máj. 27. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kirakod a ház elé, öt perc múlva már viszik is a tezsvírek...
máj. 28. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
20-30 ezernél már biztosan több egy felújítás,el kell adni vagy ajándékozni.
máj. 28. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Hauser az egy minőségi márka,még ma is
máj. 28. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked nem szabad vele foglalkozni. Viszont ha van a családban egy barkácsolós kisfiú, add neki. Örülni fog, hogy megreparálhatja az első bringáját kénye kedve szerint, vagy farolgathat, ugrabugrálhat, krosszozhat vele úgy ahogy minden tisztességes és tisztességtelen kiscsávó a 80-as években :)
máj. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!