Ezzel lehetne pénzt keresni szerintetek?
Fb marketplaceről, jófogásról vennék 30-40 ezer Ft-os biciklit, kopóalkatrészeket kicserélném, bowdeneket, fékeket, láncot, stb. váltót, féket beállítanám és megtakarítanám az egészet, majd eladnám 10-15 ezerrel drágábban.
Szerintetek ebbe van reális pénzkereseti lehetőség? Nem százezres nagyságrendre gondolok, csak suli melletti kiegészítésre, havi 50-nel már boldog lennék.
18f
Amiket kicserélsz rajta azok élből kerülnek 30-40ezer forintba.
De senki nem venne 80-100 ezrért egy lepukkant de felujjitott bringát.
Èn is jártam így. Megkértek hogy csináljak meg egy ilyen lefosott gépet. Adtam rà egy ajanlatot. A srác gondolkozott majd mondta,hogy ennyiért bocs de nem. 2 nap mulva láttam egy 50ezres nagyáruházi bringán.
40ezeret csináltam volna meg...baráti áron.
#5!
Rotálva vagy rendszeres méréssel és időben cserélve.
De aki 50e alatti bringát használ, az nem szokott ilyenekkel törődni.
Mint megírták, az alkatrészek maguk többe kerülnhetnek 10-15e Ft-nál.
Aztán ott a másik probléma, hogy el tudod-e adni annyiért, amennyiért akarod, vagy a nyakadon marad és csak veszteséggel tudod eladni.
Na meg az is gond lehet, hogy ez már üzletszerű, azaz adóznod kellene utána. Ha a NAV észreveszi, hogy rendszeresen árulsz bicikliket, simán ellenőrizhet és büntethet.
Volt egy ismerős aki ezt csinálja (csinálta?). De ő elmegy Devecserre meg hasonló helyekre és fillérekért veszi a kerékpárokat, alkatrészeket. 30-40-ért 10-15 db kerékpárt vesz, nem egyet.
Tudással, szerszámokkal hogy állsz? Ha állandóan guglizni kell hogy mit hogy kell csinálni, meg nincs semmiféle spéci szerszámod ami kell, akkor elég sok időt, pénzt kell beleölni. Kell forgótőke amivel megvásárolod a kerékpárokat, alkatrészeket, szerszámokat, stb. Helyed van normális ahol lehet szerelni? Időd? A helyet lehet fűteni? Mennyiért? Elgémberedett ujjakkal krrrvanehéz váltót állítani :D Van más aki ilyennel foglalkozik? Konkurencia harc várható?
Hol laksz, milyen emberek vannak körülőtted? Kereslet lenne rá? Piackutatást csinálj a környéken! Én is gondolkodtam azon hogy elvállalok néhány kerékpárt, de fillérekért akarják a javítást. "Ez csak egy bicikli, mi kerül ezen x forintba?" Megveszed az alkatrészt, kicseréled és nem akarja kifizetni, benne fog állni a pénzed és még fenyegetőzik hogy a haverokkal jön a kerékpárért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!