Kerékpárra speciális csomagtartót Budapesten hol vehetek/csináltathatok?
Ilyet, ni:
Meg tudná valaki mondani, hogy ilyen csomagtartót hol szokás venni/csináltatni? (Budapesten.)
Úgy értem, ez a csomagtartó úgy néz ki, mintha speciálisan ahhoz a bizonyos méretű táskához készíttették volna, hogy azt stabilan megtartsa. (Ha magyar lett volna a képen a biciklis, tőle kérdeztem volna.)
Szerintem kell egy ilyen, az oldalsó tartókat meg mondjuk 6-os köranyagból már könnyű méretre hozzá készíteni a táska méretére.
2-essel értek egyet. Kell egy normális csomagtartó ami erős, stabil (nem lóbálja a kerékpárt) és arra kell egy plusz felépítmény amibe belefér a táska.
Én sűrűbb betonvasat, vagy valami olyan rácsot vennék mint amiből a bevásárló kocsik vannak (az meg túl sűrű és nehéz) és azt hajlítanám meg akkorára amekkora kell. Az alját hagynám sűrűbbre hogy végig alátámassza a táskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!