Benzinkutakon kívül hol kapok ingyen levegőt a gumiba?
Figyelt kérdés
2024. máj. 13. 13:32
1/8 anonim válasza:
Esetleg autómosónál. De egy szivargyújtós kompresszor nem nagy dolog, elfér az autóban és nem is túl drága.
2/8 anonim válasza:
1. kijelölt kerékpárutak mellett sok helyen van "szervizállomás", mondjuk itt pumpélni nem, kompresszor nincs, de nekem volt már, hogy életmentőnek bizonyult.
2. kerékpáros büfék, beülős helyek stb. sokszor biztosítanak ilyen lehetőséget.
3/8 anonim válasza:
Mi a mol kúton szoktuk felfújni a kereket.
4/8 anonim válasza:
Bármelyik bringaszervizben ingyen felfújják a gumijaid.
5/8 anonim válasza:
1-es voltam, bocs, most nézem, hogy kerékpárba kell! Pumpából. Egy mini pumpa szinte semmi helyet nem foglal el, súlya sincs, ha 1-2km-nél messzebb megyek mindig viszem.
7/8 anonim válasza:
Sehol sincs ingyen, valaki kifizeti a számlát. A benzinkúton az, aki tankol, tehát az autósok.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztátok le a 7-est, tök igaza van. Azt a kompresszort be kell szerezni, karbantartani kell és áramnal ellátni. Nincs ingyen. Örülni kell neki hogy a kerékpárok fújásáért még nem szólnak. Romániában például a kerékpárostól kérnek pénzt a kúton a fújásért.
De tényleg az a legegyszerűbb kérdező ha veszel egy mini pumpát. Én is jártam sokáig a benzinkútra, de amikor pont a másik irányba kéne menni de előtte még 1,5 a kútig meg vissza... áhhh. Sokkal egyszerűbb egy kis pumpa a táskába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!