Milyen szobabiciklit érdemes venni 74 éves Apukámnak?
Figyelt kérdés
Orvosi ajánlásra szeretnék venni szobabiciklit idős Édesapámnak.
Köszönöm, ha segítesz ötleteiddel,tapasztalatokkal!
2024. ápr. 19. 15:15
1/11 anonim válasza:
Leginkább semmit, mert nem valószínü, hogy egyáltalán használná.
2/11 MGéza válasza:
Az ő korában azt szokták mondani hogy nem kell már kerékpározás, 1 óra séta is megteszi.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mivel én ismerem Apukámat, és én tudom a körülményeit, továbbra is a kérdés az, tud e valaki szobabiciklit ajánlani,idős embernek?
2024. ápr. 19. 17:25
4/11 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg az orvost, ö milyet javasolna, utána meg édesapáddal menjetek el, és próbálja ki, mielött megveszitek
5/11 anonim válasza:
Vidd el egy Decathlonba és próbálja ki a szobabiciklit és az elliptikus trénert is. Utóbbi sokkal jobb, nem annyira unalmas és nem üli szét a hátsóját rajta. Én simán eltekerem az elliptikust másfél órán keresztül, amíg megnézek egy filmet, de a szobabiciklit 5 percig se bírom.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm ez jó ötlet! A koleszterin gyógyszere "kinyírta" az izmait, ezt kellene visszaépítgetni. Nehezen áll, és jár úgyhogy neki a szobabicikli lesz a jobb, de köszönöm szépen!
2024. ápr. 19. 19:28
7/11 anonim válasza:
Van aki szereti a szobabiciklit, de szerintem nem jellemző. Én kerékpározom gyerekkorom óta (már elmúltam 55), de egyszer kaptam egy szobabiciklit, hát, talán ha készer ráültem, aztán csak porfogó volt. :(
8/11 anonim válasza:
Szobabiciklinek a legegyszerűbbet, nem kell semmi cicoma, a lényeg eleinte úgyis csak az, hogy ráüljön, és tekergesse, de fontos lenne, hogy mindig kinyújtsa a lábát, ne akarja, hogy leérjen a földre. Viszont a nyereg jófajta legyen, mindenképpen a lyukas verziójú.
9/11 anonim válasza:
kieg: NEM a márkanév és az ár a lényeg a "jófajta" nyereg esetében. Azok totál lényegtelenek.
A szobabringa pedáljának a hossza is érdekes lehet, és mindenképpen egyenes testtartással, üljön, ne görbüljön rajta. Aztán kapcsold be az eurosportot neki, feszt valami bringaverseny megy.
10/11 anonim válasza:
Én valószínűleg háttámlásat vennék neki, amin egyenesen, kényelmesen tud ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!