Hogyan kell beállítani bringás sisakon a racsnis hevedert?
Ostobán hangzik, mi? De hát eddig nem volt ilyenem. Vettem egy Bottari gyártotta sisakot.
A racsnis rész nem csatlakozik a sisakhoz. Pontosan bele tudom illeszteni, de csak néhány öntapadós csík van rajta. Annyi elég, ha beillesztem, és belesimogatom, hogy a ragasztócsík oda tapadjon? Amikor meghúzom, nem fog elvállni?
Nem is tépőzár az, hanem csak vékonyka kétoldalas ragasztó.
A fejemről nem esik le, mert az állam alatt megfogja a pánt, csek ez a racsnis cucc van teljesen külön. Nélküle is elvagyok, csak nem tudom, mivolt az elképzelés a tervező részéről.
Használati utasítás ugyan nem csinálni neked beléd kicsi kínai örülni stb., hanem normális magyar mondatok, csak semmire nem jó.
Ennek a sisakban rögzítve kéne lenni. Szerintem küldd/vidd vissza, ha van lehetőséged! Ne neked kelljen már öaszeszerelni a sisakot a gyártó helyett!
Azt javaslom, hogy ne vegyél ilyen gagyi cuccokat, amikor a biztonságodról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!