Biciklit utcán, közterületen bárhol, bármeddig tárolhatom? Van erre valami szabály?
Figyelt kérdés
Villanypózna/kresz tábla/fa/bolt előtti tartóhoz láncolva stb.2024. márc. 17. 13:32
11/12 anonim válasza:
A lopás elleni védelem első tétele, hogy ne legyen hivalkodó, akciózásra buzdító a cucc.
12/12 anonim válasza:
Attól függ milyen bringa. Nekem volt hogy olcsóbb közlekedős bringámat évekig kint tároltam a XI. kerben. :) De olyan is volt, hogy kissé becsípve értem vele haza, és elfelejtettem kikötni. :D Nem lopták el.
A drágább bicóimat visozont nem merém hosszú távon kint hagyni. Elég biztonságos a környék, de sosem lehet tudni ki téved arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!