Mennyire hasznos egy nyereghuzat biciklire?
Figyelt kérdés
Most vettem egyet,mert sokat szoktam biciklizni, de mintha nélküle jobb lenne. Tudtok ajánlani olyat, ami tényleg kényelmes?2024. márc. 5. 15:24
1/7 anonim válasza:
Attól függ. Én az UV-tól igyekszem védeni az enyémet egy vékony nyereghuzattal. Egyszer vettem vastag, puhított nyereghuztatot rá, de nagyon kényelmetlennek találtam - ugyanakkor más emberek biciklijén látom, hogy használják, ezek szerint nekik bevált. A távtól is függ, a nagyon puha nyereg rövidebb távon kényelmesebb lehet, hosszabb távon (tehát ha 20 percnél messzebbre mégy) jobban kijönnek a hátrányai.
2/7 anonim válasza:
Nekem is van, hosszútávon nem érzem a különbséget, ha néha elcsúszik akkor le is szedem.
Nem mondom hogy rossz, de egy zselés/szilikonos nyereggel talán jobban járnál.
3/7 anonim válasza:
Ha nyom az ülés akkor állj ki a nyeregből.
4/7 anonim válasza:
Inkább biciklis nadrágot vegyél, amiben van rendes betét. Sokkal többet ér, mint egy nyereghuzat.
5/7 anonim válasza:
Biciklis nadrágot használok, zselés párnákkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!