Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A bringaszervizesek miért...

A bringaszervizesek miért ekkora vidéki földmunkások, ha nem márkás bringáról van szó?

Figyelt kérdés
Vettem a lányomnak egy sportáruházban egy középkategóriás bringát, 6 számjegy értékben, elvittük, hogy beállítsák - már az ajtóban azzal fogadott h nem vállal garanciát (ez oké), mert ezek ipari hulladékok és inkább vigyük vissza. Wtf bro, komolyan... Szegény gyerek ott állt mellettem és csak nézett h most neki milyen béna bringája van. Nem mindenki engedheti meg magának - mint a szervizes srác, aki közben agyon ajnározta az ő 1.5 millás biciklijét - hogy több százezerért vegyen bringát. Ráadásul nekem 3 gyerkőcöm van, az azért meredek lenne. Nem egyedi eset.
2024. febr. 8. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy rendes sport boltban menetkészre lövik a gépet...

Igaz az első~20-30km után vissza kell menni,hogy után álitsak fixre... mindegy.

A reakcio gáz de jogos 100ezer ma hulladék katagoria,sajnos.

A pedáll pedig eltőrik nem kell hozzá DH-zni elég ha lendületesen hajtja a gyerek a lovat.

2024. febr. 10. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, az én retro bringámon is anno műanyag pedál volt, 30 évig kitartott. Még a láncvédő is műanyag volt, azt is csak ennyi idő után szereltem le, mert akkorra repedt meg. Úgy látszik, már a műanyag cuccok sem a régiek. :(
2024. febr. 10. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Műanyag és műanyag közt oriasi különbségek vannak meg aztan a kialakitás és az igénybevétel is nagyon számít!

Az a gumirozott műanyag tömb egy vidéki földmüves bácsit kiszolgál mikortól pelyhedzik...

De ha DH-sràc odaveri egy kőhőz akkor viszlát a pedállnak.

2024. febr. 11. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó pont ezért teszünk fém pedált a montira:)

A sportboltos műanyag ha nem is törik ripityára, akkor belül fogja megadni magát valami előbb-utóbb.

Ugyanez igaz az ilyen kategóriájú váltókra,fékekre,stb.

Ettől függetlenül szerintem indokolatlanul bunkó volt a szervizes,de sajnos nem egyedi jelenség,van meló bőven ezért megengedhetik maguknak. Vagy találni kell egy normálisat és oda járni,vagy megtanulni otthon cangát bütykölgetni

2024. febr. 11. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!