Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a bicikli mennyire jó?...

Ez a bicikli mennyire jó? Teljesen laikus vagyok.

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni sportolni és a kerékpározást választottam. 3 éve nincs biciklim. Némi föld úton és kerékpárúton használnám.

Esetleg még annyit, hogy netről érdemes rendelni? Vagy inkább üzletben személyesen? Itt van a bicikli, illetve az adatok.

[link]

Köszi előre is!

2024. febr. 1. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Jónak tünik, bár én nem adnék ennyit érte, de az én vagyok...

Én a helyedben profival rakatnám össze, bár menetkészként hirdetik, Shimano váltó jó, első teleszkóp is...

2024. febr. 1. 21:43
 2/10 MGéza ***** válasza:
84%
Milyen magas vagy? 45cm-es vázméret kb 165-170 centiig jó. Amúgy nem rossz, legalább nem tourney szett van rajta ennyi pénzért. Igaz ahogy én tudom, ez az üzlet jó állapotban lévő használt bringákat árul.
2024. febr. 2. 00:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. 177 cm vagyok.
2024. febr. 2. 06:19
 4/10 MGéza ***** válasza:
84%

Hasonló árban ezek jobbak, neked méretben megfelelőbbek is, a 45cm-et elég kicsinek éreznéd:

[link]

[link]

2024. febr. 2. 08:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2024. febr. 2. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
4: a Merida miért lenne jobb a felnifékkel?
2024. febr. 2. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha lehet rendeld nagyobb méretbe az Acera a váltó elég alap de kezdésnek jó.
2024. febr. 3. 11:43
 8/10 MGéza ***** válasza:
79%
#7: Ezek használt kerékpárok, egy méret van.
2024. febr. 3. 12:52
 9/10 MGéza ***** válasza:
79%

Igazából, sportolni valami fitness vagy gravel kéne, bár azokból normális minőség nem nagyon fér ebbe a keretbe. Valami ilyesmik:

[link]

[link]

2024. febr. 3. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs az Acera váltóval, teljesen jó cucc az, főleg trekking felhasználásra. Én inkább a Tektro fékeket hanyagolnám, akkor már inkább egy minőségi V-fék. (Amilyen felhasználásra ez a bringa való, ott nem fog elmelegedni).
2024. febr. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!