Milyen minőségű?
A Sram SX Eagle 11-50 es fogaskerék koszorú?
Köszi a válaszokat!
Értem..a ezt kilejet cseréltetni kicsivel jobbra?
Mert ez egy E bike-on lenne.
Azért hogy neromoljon el a nyár folyamán.
A biciklin van judy levegős teleszkóp ami számomra nem kellene, ugyanis a jelenlegi bringán sima suntour xct van s ez is megteszi.
De ugye a váltó az amit sokat használok.
Ezért inkább szeretnék egy jobb váltót de egyszerűbb teleszkóppal.
Mit gondoltok kicserélhető?
Félre értettél!
Kompenzációra gondoltam hogy az árba férjen bele.. persze nem akarom rosszabbra csak ha lehetett volna olyan kompromisszumot..
Köszönöm szépen a válaszokat!
A lánckerék sornál általában nem tartósságot fizetsz meg, hanem súlyt. A belépő szintű soroknál minden lánckerék acél, ami nehéz, de tartós. Minél drágább egy sor, annál könnyebb, mert alu bakra fogatják fel a lánckereket, és a nagyobb lánckerekek is jó minőségű alu ötvözetből készülnek. Az SX Eagle gyenge pontja tudtommal a váltó maga.
Én azt javasolnám, hogy a teleszkópból ne engedj, inkább használd SX-szel a bringát, és spórolj, hogy idővel fejleszd a váltást. Ha új bringáról van szó, akkor egy darabig úgyis fedezi a garancia a különböző problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!