Hol tudok kerékpárt bérelni több napra/hétre?
Szeretnénk elmenni barátokkal egy hosszabb európai kerékpártúrára tavasz végén. Horvátország partvidéke lenne a célunk. Viszont a saját kerékpárjaink nem megfelelőek egy ilyen nagyobb útra. Hol tudnánk bérelni főképp cyclocross/gravel kerékpárokat? Egyáltalán van itthon ilyen lehetőség? Mert nem találtam megfelelő weboldalt, ahol lehetne bérelni ilyen komolyabb bringákat.
Már egy ideje tervezzük ezt és jó lenne ha meg is tudnánk valósítani ezt a tervünket.
Köszi a válaszokat!
A határ felé őket ismerem:
Fogalmam sincs mit tudnak adni bérbe és szerintem külföldre sem viheted ki, de meg lehet kérdezni.
Ha ilyen terveitek vannak, szerintem ehhez nem tudtok bérelni megfelelőt.
Viszont szokták azt csinálni a komolyabb bringások, hogy megveszik a bringát, teljesítik vele a versenyt/kihívást/stb, aztán eladják kis veszteséggel.
Pl gravelemet egy ilyen sráctól vettem, aki csak a hungarian divide-re vett egy bringát, teljesítette, aztán eladta mert amúgy nem kell neki gravel. Bukott rajta 50.000ft-t kb,
Na most ha komoly bringát bérelnétek ilyen célokra, azt se úsznátok meg olcsóbban.
Amúgy bolti ára akkor 2éve 630.000volt én pedig 1300km-el megvettem a szinte új bringát 580ért.
Hát be kell menni pár helyre és körbeszimatolni. Eleve kérdéses hogy tartanak-e raktáron több komolyabb kerékpárt, hogy majd hátha kibéreli valaki.
Ha van is, akkor számítanék egy vastagabb kaucióra. Én biztos elkérném a kerékpárok árának 75-80%-át biztosítékként egy ilyen helyzetben.
Innen nem vihetsz ki kulfoldre, az fix. Biztonsag miatt.
Kulfoldon rengeteg helyen tudsz berelni, akar kerekparboltban is.
Ugy kell tervezni az utat, hogy ott kozelben tudjatok berelni kerekpart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!