185cm magas vagyok,és nem tudom egy 44cm magas 63cm Hosszú váz 29es kerekekel (MTB) megfelelő lenne számomra?
Jó lesz az L,a te esetedben ez inkább felhasználás kérdése. Ha arra használod amire való akkor érdemesebb két méret között a kisebbet választani mert nagyon hosszúak mostanában ezek az agresszív merevek.
Én 190 fölött vagyok és majdhogynem nagy nekem az xl hasonló montiból
Én 180 cm magas vagyok, KTM Life Joy férfi trekking kerékpárom van, ami 28" / 56-os és nagyon megfelel számomra. Habár az ülés szinte legalsó állasban van. Előző kerékpárom alacsonyabb volt, magasabbra állított üléssel, de amint átültem erre, azonnal éreztem, ez a megfelelőbb.
(némi egyéni módosítással még szuperebb a járgány, elől tárcsafék, új KTM kormány és Ergo Max ergonomikus markolat szarvval, a dinamós első lámpát szeretem, de van kiegészítő lámpa is (főként városon kívül, közvilágítás nélküli helyekre nagy fénnyel), elemes hátsó lámpa, hátsó kosár, komputer, telefontartó...)
186cm magas vagyok és rendszerint montiból az M méret jön be, ugyanis rövidek a lábaim,
Sajnos ez elég soktényezős dolog, érdemes megnézni a gyártói ajánlást, meg ismerni mellé a saját preferenciáidat. Sokszor előfordul, hogy van akinek a kisebb, van akinek a nagyobb jön be…
Ja és itt hiába kérdezel ilyet, a válaszadók 90%ának fingja nincs hogy minden bringatípusnak más a méretezése, aki minden ismeret nélkül, hogy tudná milyen bringát nézel bemond egy méretet, na annak pont fingja nincs miről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!