Lidl, Aldi által forgalmazott lámpákkal kapcsolatban, hogy melyiket érdemes megvenni? Töltősre gondolok, legalább az első legyen töltős. Vagy csak vegyek egy jó képességű fejlámpát?
én vettem ilyen szetteket.
van vagy 6 pár. 3 különféle kivitelben. Az egyik viszonylag hamar bekrepált. Az akksija adta meg magát. De a maradék jól muzsikál.
Világkörüli útra nem mennék velük. Éjszaka kivilágítatlan helyen már kicsit kevés a fénye. De nálam egyszerre 3 világít, ha szükséges.
Nekem az aldis lámpák hosszabb távon nem jöttek be, jönnek a kontakhibák meg a túlhajtott led kipurcanása.
Ez 800-as, nekem 750-esek vannak ebből a gyártmányból, több éve gyepálom. A megadott üzemidőket lehet felezni, de még úgy is verhetetlen fényerő/üzemidő/ár arányú lámpa:
Ilyen dekás fejlámpám van (most épp nem kapható) de minőségi darab, nem 1 dolláros söpredék:
(fejlámpát természetesen használhatsz bárhol, nem kell szembevilágítani a másikat és probléma megoldva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!