Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen nadrágot vagy aláöltöző...

Milyen nadrágot vagy aláöltözőt vegyek?

Figyelt kérdés

A városon belül használnám kb 20 perces utakra.

Van már sínadrágom de ha ezt felveszem úgynevezett funkciós alsóval abban fázik az ágyéki rész és a térdem.

Köszi szépen a válaszokat!

2023. dec. 18. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy mire?Bringázni én dechatlonos hosszú kerékpáros nadrágot vettem ami hat fokig használható.Igaz mentem már három fokban is vele de nem fáztam sehol.
2023. dec. 18. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Munkahelyre oda vissza csak de pl ma is hideg számomra az a öltözet amit írtam
2023. dec. 18. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én fafmerban tekerek munkába, ma reggel is ezt tettem, és nem fázik a lábam. Kivéve ha esik, havazik, akkor áthülne a térdem, ezért esőnadrágo veszek fölé.

De túrázáshoz, hegymászáshoz használok aláöltöző nadrágot, nekem Mammut van, itthon főleg Devold, HH és Icebreaker amit kapni lehet, ezek közül bármelyik jó, bringázásra is. Kívül meg egy softshell nadrág az ideális. Bár 20 perc az nagyon rövid idő, annyira nem kritikus milyen nadrágot veszel fel.

2023. dec. 18. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Softshell nadrág ez is.

Köszi szépen a válaszokat mindenkinek!

2023. dec. 18. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ilyen utakra a farmer alá egy sima jóga leggingsz veszek fel. Jah női, de kit érdekel :D Úgysem látja senki. Csak nőit találtam a méretemben ezért lett ez. De pont elég az a melegség amit ad és közben meg vékony és nem kényelmetlen a nadrág alatt.
2023. dec. 18. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Decás biciklisnadrág tökéletes nulla fok felett. Tegnap 2,5 órát voltam tekerni, mire hazaértem, már csak 3 fok volt és nem fáztam.
2023. dec. 18. 17:20
 7/7 tothp ***** válasza:
Egyébként meg az Aldi-Lidl sielős, motoros stb. aláöltözők teljesen rendben vannak. Esetleg a SportsDirect-ben is szét lehet nézni.
2024. jan. 10. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!