Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez az országúti ár-érték...

Ez az országúti ár-érték arányban oké?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 3. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Alacsony ár, alacsony érték. Én biztos nem dobnék ki erre pénzt, inkább gyűjtenék egy normálisra.100k körül ki lehet néha fogni használtan Sora szettes Triban vagy Btwin bicikliket.
2023. dec. 3. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Pénzkidobás. Tourney váltó értelmezhetetlen egy országútin.
2023. dec. 3. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Én nem venném meg magamnak, de ár-érték arányban teljesen oké.
2023. dec. 3. 20:34
 4/12 MGéza ***** válasza:
77%

Rádobsz pár tízezrest és ettől sokkal jobb darabokat is kaphatsz.

[link]

2023. dec. 3. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Adod, vagy veszed?
2023. dec. 4. 07:28
 6/12 anonim ***** válasza:
A tourney váltóval mégis mi a baj, ha teljesen jól működik?
2023. dec. 4. 07:32
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
6: Tourneyt nem ismerem, de van itthon Sora (ami jobb, mint a Tourney) és 105. Váltási sebesség, pontosság, kényelem szempontjából ég és föld a különbség. Pl. mész fel egy dombon és jön egy meredekebb rész, vissza kellene váltanod, de közben tekerned is kell, mert különben eldőlsz. Egy Tourney vagy Sora itt elvérzik, mert kellene 2-3 terhelés nélküli fordulat a váltáshoz. De addigra annyira lelassulsz, hogy meg kell állnod. A 105-öt megpöckölöd és némán átvált fél fordulat alatt, akkor is ha épp teljes erőből nyomod.
2023. dec. 4. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem országúti váltó. Nem lehet jól beállítani. Lassan vált. Bizonytalanul vált. Mégis mit gondolsz, mire jó egy pár ezer forintos váltó a kínálat legaljáról?
2023. dec. 4. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Jó, hát lehet szídni, ezért írtam én is hogy nem venném meg magamnak. De nagyon olcsó is, szóval ár-érték arányban oké.

Mondjuk ha csak ennyi pénzem lenne bringára, akkor inkább egy vintage outit vennék. Igaz, azok nem olyan divatosak, de leglább jók és megbízhatóak. Nekem van egy karbon outim is, meg egy vintage is, mind a kettőt imádom. De ezt a hirdtésben szereplőt valószínúleg nem imádnám...

2023. dec. 4. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem is ismered a tourney-t miért húzod le? Sora váltós is lehet tropa, szétgyilkolt, szétütött, minden használt cucc lutri.
2023. dec. 4. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!