Lehet kapni olyan bukósisakot amin nem esik át az eső, van simlije és egy plexi előlapja is, de nem full zárt motoros, hanem csak kerékpáros?
Szerintem a plexi teljesen fölösleges, még egy párásodó réteg, ráadásul teljesen eltakarja az arcod. Akkor már inkább egy dioptriázható bringás szemüveg (vagy egy védőszemüveg, ami alatt dioptriás szemüveg viselhető).
A vízállóságot megoldja egy sisakra húzható védőhuzat.
Jó az a plexi előlapos. Olyasmi, mint amit az időfutamokon használnak a nagyok.
Például ez.
Mondjuk ez épp jó drága. Én aliéktól vetem hasonlót pár éve. lényegesen kedvezőbb áron. "Wildside" néven futott
A nem igazán széles választék egy esetleg neked megfelelő darabja:
Egyébként mint "urban helmet", úgy érdemes ilyenekre rákeresni, de legtöbbön van szellőzőnyílás, nem mindnél zárható, legtöbb esetben aláöltöző sapkát kell használni.
"A rendes, nagy optikai felületű szemüveget szeretném viselni, de egy plexi esővédővel előtte. A simli pedig a lámpák miatt kellene"
Csináltass egyedi dioptriás napszemüveget olyan formára, amilyenre te szeretnéd, ha bringás szemüveg+dioptriás betét számodra nem jó.
Olyan sisak amit keresel, kb nem nagyon van. Az hogy zárt, még oké. Simlis vízálló sisakalátét sapka+normál szemüveg, olyat tudsz még kipróbálni. Veszel, kipróbálod, más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!