Városban biciklizéshez milyen biciklit ajánlanátok felnőtt férfi részére és miért azt? Inkább városban közlekedésre, nem kifejezetten sportolási célra.
Őszintén szólva nem értem, hogy miért a city bikeot ajánlják a városi közlekedésre, amikor nehéz, ezért több energia kell újra mozgásba lendítéséhez, én "fitness" bringát vettem és imádom, persze aszfaltra való.
Kb 13 kiló, ráállok és már hússzal megyek, városban ideális ha folyton meg kell állni a lámpa/tábla/miegyéb miatt.
Na mivel itt jól le lettem pontozva az életbiztosításos kommentemért (szerintem egyébként vicces volt! :)) és mert érzékelem, hogy itt osz elhivatott, "kemény" bringások vannak....
Akkor figyeljetek Keménykék!
Régen én is "kemény bringás" voltam, toltam napi 32km-t munkába és vissza, télen-nyáron évekig, szóval nálam nemigazán vagytok keményebbek! :D
Megjártam a balesetit nemegyszer, még a Jánost is (na az tényleg kemény volt!) és csak annyit szeretnék itt üzenni nektek, hogy legalább egy qrva láthatósági mellényt vegyetek fel mert higgyétek el, hogy rohadt sokan vezetnek olyan "félvakok" (mint én :) ) az utakon és a lámpa a bringán nem elég! Sok bringásnak éppcsak pislákol valami, soknak meg retinagyilkos világítóberendezése van. Egyik sem jó! Legyen valahol a kettő közt! De a mellény akkor is jó ha van. Mondom, hogy miért. 40-45 év felett szürkületben vagy sötétben az átlagember már nem lát olyan jól. Ezen a szemüveg nem segít! Velem is így van, világosban jól látok, de sötétben már más a sztori. És egyre-másra látom a bringásokat akik szinte láthatatlanok a sötétben! Nemhogy láthatósági nincs rajtuk, még feketébe is vannak öltözve!!! Nem mondom, hogy én nem követtem el ezeket a baklövéseket fiatalabb koromban, mindent elkövettem, hogy ma ne legyek itt, de nekem szerencsém volt. DE a Jóistenre kérek mindekit (vagy ki miben hisz)!!! Vegyetek mellényt!!! Vagy mellényt, vagy életbiztosítást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!