Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Kinomap alkalmazás hogyan...

A Kinomap alkalmazás hogyan tud arcmozgás alapján adatokat gyűjteni a workoutról?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné: olyasmi mint a Zwift, viszont itt van olyan mód is, hogy a szobakerékpárra csatlakozás helyett az arcot figyeli edzés közben egy kamerával az app, és ebből állítja össze az adatokat.

Kipróbáltam úgy, hogy beindítottam egy videót, ami aztán elvileg az én sebességemmel mozgott, ahogy tekertem egy sima konditermi szobabiciklin. Reálisnak tűntek a mért adatok, az adott domborzati viszonyok között kint is hasonló teljesítményt produkálok, illetve amikor lassítottam a tekerésen, lassított a program is, amikor abbahagytam, szünetelt, amikor rákapcsoltam, gyorsult a sebességem.

2023. okt. 27. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A fejed mozog ide-oda ahogy tekersz.... abból látja.
2023. okt. 27. 19:56
 2/4 tothp ***** válasza:
56%

Nem kel workoutolni.

Egyszerűen menj ki és biciklizz sokat, gyorsan. Ezzel átbaxod az egész rendszert.

2023. nov. 1. 08:58
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 :) Felőlem:) ha tanulsz addig a gyerekkel, veszel nekünk egy lakást egy bicikliutakban gazdag településen, ahol sötétedés után is biztonságos tekerni, vagy épp a 30 km-re fekvő munkahelyem is meg tudom közelíteni anélkül, hogy a lengyel meg ukrán kamionok ki akarnának lapítani, máris megyek ki és egy életre elfelejtem az összes videójátekot...
2023. nov. 1. 14:50
 4/4 tothp ***** válasza:

csak a "workout"-ot felejtsd el.

A többit már elintéztem magamnak.(vagy legalábbis, ami szerintem fontos belőle)

2023. nov. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!