Mennyire gyakoriak a bringás balesetek (nemcsak autós, kátyú stb)?
Bicajjal közlekedem és idén nem tervezem letenni télen sem.
Viszont nem akarok 3-4 hónap kihagyást a sportban, de a környezetemben mindenki balesetezik mostanában, csoportokban is, Vas Kata is.
Nálatok mennyire gyakori ez?
Amúgy esésnél lehet valahogy védeni? Persze a sisak az alap.
A statisztika így nem mutat semmit.
Attol hogy mások eltaknyolnak meg elütik őket te ne fogasz automatikusan közéjük tartozni.
1:mert már megtőrtént.
2:jobban figyelsz,hogy veled ne történjen.
Esés ha marha régóta bringazol akkor a technikádban bízbatnál.
Esés védekezés:még védők,nem csak sisak van, térdvedő télen még hidegtől is véd. Kőnyők védő.
Sipcsont védő stb.
2. én nem kérdezek, hanem kijelentek: egy bunkó paraszt vagy.
A kérdésedre kaptál választ, ne analfabétázz ha nem tudod értelmesen feltenni mit akarsz tudni, hanem tanuld meg normális módon kifejezni magadat.
13
Szövegértésből hányas voltál?
Érdekes, mások tudták értelmezni....
Egyébként háromszor visszaolvastam a kérdésemet és full érthető.
De ez megy ezen az oldalon minden kérdés alatt, hogy vagy ekézik a kérdezőt, vagy teszik a szöveget értelmezni képtelent.
Amúgy redditen és quora-n nem megy ez.
Annyi, hogy iszonyatosan peches ember vagyok és f.sok a 3-6 hónap sportkihagyástól. Ha azt látom, hogy körülöttem MINDENKI bukik, nyilván azt fogom várni, hogy én mikor bukok. De ha azt látom, meg lehet azt úszni, akkor abban fogok bízni.
Kíváncsi voltam, az itteniek mit tapasztalnak a környezetükben és saját maguknál.
Érdekes módon sokan tudtak erre válaszolni, amit amúgy köszönök!
Visszaolvastam, akinek van szövegértése, annak számára nem hülye a kérdésem.
A teljesen irreleváns linket puszi-pá nélkül benyomókkal és a kötözködőkkel szemben nagy az arcom, igen.
Technikai hibából adódóan outizás és edzés közben, még nem estem. Saját hülyeségből többször is:
- Csúszós úton döntöttem trekkinggel a kanyarban mintha száraz lenne, ki is csúszott alóla, pár horzsolás.
- Hegyes szögben kereszteztem 25-ös gumival villamossínt, egy másik esetben nem volt annyira hegyes a szög, de ráestem a kézfejemre, a jobb kisujjam azóta sem hajlik be teljesen.
- Esőben beharapott a felnifék és blokkolta az első kereket, átfordultam rajta, montival, városi közlekedés alkalmával, eredmény: Pár napig fájt az oldalam.
Outival voltam akkor marha, hogy kézben tartott szatyorral közlekedtem, kicsit lecsúszott és bekapta az első kerék, szép nagyot estem, szerencsére sisakban.
De amúgy kilométer arányosan nem volt sok balesetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!