Biztonságos a csomagtartóra rögzithető gyerek ülés?
Figyelt kérdés
Csepel városi biciklim van és nem is tudom, hogy magyarázzam el nem egyenes a váza hanem ilyen süllyesztett amire tuti nem lehet vázra szerelhető gyerek ülést tenni pedig én azt tarottam biztonságosabbnak. Illetve egy másfél éves babának való bukósisakot hol tudok venni?
Éés ami a legfontosabb kérdés ti vennétek használtan gyerekülést? Mert ugye ezek is elöregednek egy idő után.
2023. okt. 10. 04:34
11/13 MGéza válasza:
Legyek őszinte? Én az aránylagos biztonság és a nagy méretek elkerülése végett valami ilyen megoldást néznék:
12/13 anonim válasza:
Ez elvileg jó, gyakorlatban nem olyan biztos, hogy jól jár vele. Társasházban nem feltétlenül tudja hova rakni ezt sem, és ahol használná, nem biztos, hogy megfelelő az infrastruktúra egy ilyen szélesnek, magyarul nem fér el az 50 centis kerékpárutakon, ha meg ótvar kátyús, akkor ezzel kerülgetni se fogja a gödröket, hanem a három nyom miatt minden gödörbe belemegy.
13/13 tothp válasza:
Gondolom itt a gyerekülés a lényeg. Bár elég barom módon van feltéve. Szegény gyereknek sebesre koptatja az orrát anyuka hátsója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!