Tárcsafék nem passzol miért?
Figyelt kérdés
Máma észrevettem hogy a biciklimen a tárcsafék eléggé vékony volt.Ezért kicseréltem de egy olyan problémába ütköztem hogy,amit régebben vettem rá egy ugyan olyan 6 csavaros tárcsát az nem ment rá megmértem az átmérőt a csavarok felfogatási pontjánál
és azt figyeltem meg hogy az új 1,5mm kissebb a réginél, és az lenne a kérdésem hogy ennek is van méretezése?
2023. szept. 16. 18:55
1/5 anonim válasza:
tárcsa az tárcsa osszt jóvan . ha nem passzol akkor nyilván nem jó , vannak rajta betűk és számok az alapján veszünk alkatrészt
2/5 MGéza válasza:
Nem egyféle tárcsa/tárcsafék van:
Avid, Alongha, Shimano, Sram...
A tárcsák meg csak egyes gyártók típusaival kompatibilisek, azt a szép hosszú listát kell figyelni alul(ez csak példa):
3/5 anonim válasza:
Kínai-e a bringa vagy a féktárcsa? Azok használnak tipikusan ilyen szabványtól eltérő csoda osztóköröket.
4/5 anonim válasza:
Minden kínai.
Olyat kell venni ami arra való.
5/5 KareszKiss válasza:
Egyszerű: kiszereled és egy tolómérővel egyetemben vagy azalkatrészboltokat járod, vagy mindent megmérve keresel webáruházkban, tejesen passzoló másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!