Mit lehet tenni, hogy a gyökerek ne nyúljanak a kikötött biciklimhez?
Nyilvános tárolóban kikötve állandóan fel van borítva, váltó össze-vissza keresztbe váltva, teleszkóp lelockolva... pedig biztos, hogy nem így hagytam ott.
Miért jó más biciklijén álló helyzetben váltogatni? Nekem eszembe nem jutna.
12. Fú, az nagyon nagy prosztóság, durván balesetveszélyes, vagy akár életveszélyes... Hihetetlen milyen ócska emberek vannak... Én erre eddig nem is gondoltam hogy tartani kéne ettől, de enetúl tuti ellenőrizni fogom indulás előtt a gyorszárakat.
Én a trekkingemet, mivel marha nehéz és nincs lilft, lent tartom kikötve a lépcsőházban. Kezdetben egy csomószor láttam hogy meg van piszkálva, váltó elállítva, aztán a csúcs az volt mikor leköpték... Mindezt egy 8 lakásos társasházban... Kitettem végül egy cetlit, amiben kissé passziv-agresszívan utaltam arr, hogy biztosan ők sem szereténk ha leköprödné valaki az autójukat, netán kért okozna benne... Ennek 1,5 éve, azóta nem nyúltak hozzá.
A másik két bringám könnyű, azokat felcipelem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!