1 óra alatt megteni 20 km-t az milyen tempónak számít?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 01:01
11/13 Alex Fly válasza:
Több dologtól függ... Nekem trekkinggel, sík úton, szélcsendben a kényelmes utazósebességem olyan 25-27 km/h körül van. Ez a munkahelyig tartó kb. 3 km-es úton 15 km/h átlagsebességet jelent. Városon kívül, hosszabb úton ez nyilván meghaladja a 20-25 km/h-t...
12/13 anonim válasza:
Hellmano:
Bubit ha legmagasabb fokozatában óvatosan, "símogatva" tekered, hogy ne izzadj meg, akkor haladsz síkon hátszél és szembeszél nélkül 20 km/h-val. Pár perce szálltam le róla, úgyhogy friss tapasztalat. Pedig ez egy nehéz bicikli, az én acélvázas trekkingem is könnyebb. Aki így tekerve nem tud 2 óra alatt 40 km-t megtenni síkon, lámpák, kereszteződések nélkül, annak brutálisan leépült az erőnléte.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó közepes haladós tempó. Amikor nem is nyomod neki mint az állat, de nem is papás tekerés. Nagyjából én is ilyen tempóval haladok, pedig én dagadt vagyok. Városban lerontja az átlagomat a sok lámpa. Meg pl van egy tó közvetlenül a város mellett. Földúton lehet körbejárni, ami nem túl széles. Mivel tényleg csak egy köpésnyire van a várostól, hétvégente tele van sétikálókkal, gyerekesekkel, babakocsisokkal, meg kutyásokkal. Őket kerülgetni kell, nyilván nem lehet száguldozni. Szóval ilyen körülményektől is függ. Ahol lehet haladni, nem kell másokat kerülgetni, nincsenek folyton lámpát ott egy közepes tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!