Mennyi idő alatt szoktátok meg a koskormányt?
Vízsszintes a nyereg. Megpróbálhatom elölrébb tolni, de attól azért félek, mert a térdeimmel szoktak gondok lenni, viszont most úgy érzme hogy ezen a bringán rendben van. De ha állítok a nyergen, akkor lehet hogy az nem lesz rendben...
Stucni már nem tud rövidebb lenni, így is már nagyon rövid, akkor az irányíthatóságával lenne a gond.
A kormány szögével is lehet játszani.
Montinál szinte nincs is mit beállítani, koskormánynál több, egészen eltérő fogásban kell kényelmesnek lennie. Mindig állítgatnom kell.
Annyira kezdő vagyok benne, hogy nem is tudom mi a helyes testtartás rajta :)
Amúgy azóta már sokkal jobb a helyzet, de még mindig fáj a tenyerem.
Én nem tudtam megszokni. A hagyományos 100 éves kormány és kerékpár konstrukció nálam a nyerő. A kéziféket sem csípem, a kontrás kerékpáron érzem magam biztonságban.
Szeretek a kormányra nehezedni, leveszi a gerincemről a terhelés egy részét, főleg rossz utakon. Ettől az első kerék tapadása is megnő kicsit, úgy érzem, stabilabb. Egyébként nem vagyok versenyző, hanem hosszú távokon szoktam kirándulni, kényelmesen, nem időhöz kötve.
#9!
Hidd el, senki sem hitte azt, hogy kontrás bringával versenyző vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!