Hol találok a kerékpáromhoz tömör abroncsot?
Ha a Tanno alatt a Tannus Armour-ra gondoltál, akkor azt több üzletben is lehet kapni.
Amúgy léteznek defektmentes gumik is,amit én is használok évek óta defekt nélkül.
Illetve van defekt gátló folyadék is ami most elég népszerű, de ehhez megfelelő felni és gumi is kell.
3:
A Tannus Armour nem tömör gumi, hanem egy szivacsszerű réteg a külső és belső réteg között. Én próbáltam, és hulladék, nem ajánlom senkinek, extrém nehézzé teszi a gumicserét, cserébe nem ad 100% biztonságot és nem is ugyanolyan érzés vele bringázni, mint nélküle.
A Tannus gyárt tömör gumit, Pajtás kerékpárboltnál lehet kapni, és rá is teszik, azt házilag eleve esélytelen feltenned, és le sem tudod venni, igaz az Armour-al ellentétben ezzel nem lehet defekted, így ha végül elkopott, levágod. Akkor van gond, ha centrírogni vagy cserélni kell a felnid. Meg nyilván ezzel még rosszabb tekerni, mint az Armour-al.
Defektmentes gumi meg nem létezik a tömörön kívül, csak defektvédelemmel ellátott külső. Nekem ez van, meg gyárilag defektgátló folyadékos belső, így tapasztalat alapján úgy tizedére lehet csökkenteni a defektek számát, a Tannus Armour-al ellentétben pedig nem para a csere, hamar megvan. Nekem kb. 2 ezer km óta nem volt defektem.
Szerintem is jobban jársz egy defektvédett gumival.
Én Continental Ride Tour-t használok és 13.000 km-ótan nem volt defektem.
Sokkal jobban jársz egy normális gumival. A tömör gumik nem jók. Nehéz, nyúlik, kényeltelen, ráz, ...
CST és Continentalom is van ekkora méretben defektvédett. A CSZ-vel mentem már át törött sötösüvegen is, attól sem lett baja. Schwalbe is van többféle ami védett, azokkat sem tudom mikor vettem le a kerékről utoljára.
8:
Nekem is Continentalom van, de törött sörösüvegen egy random opcsó gumival is átmész defekt nélkül, a gondok a tüskékkel van elsősorban, nem véletlenül ősszel van a legtöbb defekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!