Mi az a "slipstream" a kerékpárversenyeken?
Figyelt kérdés
Most ismerkedek a Tour de France-szal, és belefutottam a "slipstream" kifejezésbe. Mi ez?2023. ápr. 28. 15:19
1/4 anonim válasza:
Nem egy cég és így egy vagy több csapat neve?
2/4 anonim válasza:
Egy mozgo test mogott a legorvenyek hatasara kialakulo alacsony nyomasu regio, ami szinte magaval huzza a mogotte halado testet is. Ezt a szelarnyekot kihasznalva tudnak latvanyos elozeseket vegrehajtani.
3/4 anonim válasza:
Mész ótópályán, utolársz egy kamiont, hirtelem vákuumba kerülsz. Itt tudnál nagyon sok benzint spórolni. De itt fel is tudsz gyorsulni, majd utcsó pillanatban kiugorva megelőzheted.
Többek között ezért is vonatoznak a kamionok közel egymáshoz, illetve a forma-1-ben is ezért vannak közel, vagy pont ezét vannak egy bizonyos távolságon kívül az előttük levőtől, hogy kapjanak hűtőlevegőt.
Na ezt implementálhatod a biciklire is.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem már, köszönöm szépen a válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld pipa! 1-es, neked is köszönöm a segítő szándékot, és bocsi, hogy nem részleteztem pontosabban, hogy nem a csapatra gondolok, neked is pipát nyomtam :)
2023. ápr. 29. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!