Mennyit érhet a 15 éves Mongoose Crossway 250 biciklim?
2023. ápr. 23. 12:42
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs, de ez nem igaz, és nem hasznos válasz.
2023. ápr. 23. 13:17
3/7 anonim válasza:
15 éves, belépő szintű cuccokkal szerelt bicikli. Csodálkoznék, ha 15-20 ezernél többet kapnál érte.
4/7 anonim válasza:
Sajnos igaza van 1-esnak. Kb semmit sem ér. 5-10ezerért talán elviszik ha jó. Ha tényleg jó, működik, nem ropognak a csapágyak, stb.
Ha javítani kell, akkor elég sokal el kell költeni rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy, hogy semmi, vagy mondjuk 20e Ft, tehát nincs igaza, bár ennél többet szerintem sem ér.
2023. ápr. 23. 18:10
6/7 anonim válasza:
20 ezret simán, ha menetkész állapotú. Hiszen, - ha azt nézzük - hogy egy vagy két kereket kapsz ennyiért, ez meg egy komplett bicikli.
Nekem van egy 30+ éves bringám, amit 25 ezerért vettem, és ahogy nézegetem pl. a kiegészítők árát, akkor szinte ingyen volt. Csomagtartó, sárvédők, nyereg, gumik (még kormány is van rajta! :)) Ezek egyenként 10-20 ezer ft-ok újonnan. És még váltóval is rendelkezik :)
Ha valakinek megtetszik, akkor 20-at simán megad érte, az mondjuk neki szívás, ha valamit javítani kell rajta, mert az többe kerül, mint az egész bicikli.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 25. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!