Mennyire figyelik a rendőrök,hogy minden kötelező biztonsági felszerelés van e a kerékpáron?
11, képzeld területi képviselőként egész nap autóban ülök és ketesztbe kasul megyek pesegyében, rengeteg bringást nem ütöttem már el életemben azért mert láttam őket, így rengeteg bringást nem öltem már meg…
Van rengeteg olyan szituáció, mikor a kocsiból alig látsz valamit, pl hajnali felkelő nap vagy esti lemenő nap pont előtted van… vagy szakad az eső, esetleg szürkületben fáradt a szemed.., de rengeteg sofőr farkasvakságban szenved…
Az értelmesebbje nappal is felkapcsolja hátul a villogót, mert pontosan tudja, hogy az élete múlik azon, hogy minél jobban látszódjon…
Valószínűleg, legalábbis szeretném remélni, hogy még sosem mentette meg az életemet prizma, de elég ha egyetlen egy barom nem lát az életedben egyetlen egyszer, és utána soha többé nem írhatod ki okoskodva ezt:
“ hányszor mentette meg az életed a küllőprizma, ha csak világosban tekersz?”…
Tedd csak fel azt a prizmát, nem hülyeség az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!