Elektromos kerékpár vagy segway?
Figyelt kérdés
Többet kéne gyalogoljak, de túlsúlyos vagyok, melyiket ajánlanátok? 29/F, 164kg.2023. ápr. 14. 20:03
1/32 anonim válasza:
164 kiloval egyik se, mert nem birnak el. Ha gyalogolnod kell, akkor gyalogolj es ne csak vitesd a s.ggedet valamivel.
2/32 anonim válasza:
Melyiken érzed magad biztonságosabban? Mert utóbbi "mutatványt" és egyéb szlalomozó hülyegyerekeknek való új keletű izéket én nem igazán ismerem, de azt tudom, ha leborulsz róla, abban nem lesz köszönet.
3/32 anonim válasza:
Vegyél egy kempinget és toljad.
4/32 A kérdező kommentje:
Nem tudok legyalogolni 1-2-3 km-t napi szinten, ezért kéne. A segway tetszene inkább, szerintem át is mozgatna egy kicsit, nem?
2023. ápr. 14. 20:42
5/32 anonim válasza:
Az se mindegy, van-e helyed hová tenni lakásban, villamoson, munkahelyen, mert akinek nincs, az a kisebb eszközök felé hajlik. Ha viszont van hely, akkor normálisabb ülni valamin.
6/32 anonim válasza:
Ha nem tudsz legyalogolni 1-2 kilometert se, akkor szerinted az a megoldas, hogy veszel valamit ami erofeszites nelkul viszi a s.ggedet?
Igazabol tok mindegy, nem kell mozogni, zabalj nyugodtan tovabb, igy hamarosan eggyel kevesebb hajpacnira kell kolteni a szukos egeszsegugyi koltsegvetesbol.
7/32 tothp válasza:
A segway átmozgat?
Amíg nem tudod kezelni.
kell egy kempingbicaj, amit tekerni kell. Az elektromos rásegítést felejtsd el. Ha csak nem a következő 20 kiló begyűjtése a cél.
8/32 anonim válasza:
Hát, a fasse tudja, hogy fogyókúraként hogy szuperál egy segway, olyan sok gimnasztika talán nem kell hozzá :)
9/32 anonim válasza:
Egy nyomatékszenzoros, legalább 90Nm de inkább nagyobb speed pedelec, én 140kg felett voltam mikor vettem eredetileg munkába járásra, de annyira megszerettem vele a bringázast és a mozgást, hogy 6hónap alatt már 110alatt vagyok és alig várom a nyarat, akkor fogom aztán igazán kihasználni, balcsi körül.
10/32 MGéza válasza:
Egyiket sem, kezdetnek ne szeresd annyira a gyomrodat. Bár, a kóros elhízásnak egészségügyi, szervi okai is lehetnek, kivizsgáltattad már magad, gyógyítható? Végül is, ennek a kérdésnek így ebben a formában a közlekedés - egyéb kérdések közt volna a helye, mert itt alapvetően sportról, mozgásról beszélgetünk, ne is csodálkozz, ha neked nem tetsző válaszokat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!