Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Neuzer Courier dt csomagtartó?

Neuzer Courier dt csomagtartó?

Figyelt kérdés

Szeretnék csomagtartót szerelni egy ilyen típusú kerékpárra. Akárhány szaküzletben voltam, nem tudtak rá csomagtartót adni olyan különleges a kialakítás (mert nem arra tervezték). Van, akinek ilyen bicaja van csomagtartóval?

Szeretnék egy linket, ahonnan tudnék ilyet rendelni, de nem szeretnék olyat, hogy megveszem és aztán nem tudom felrakni.

2023. ápr. 10. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan amit 1-es linkelt. Tök jó cucc kis súlyhoz! Viszont ha már 3-4 kilónyi cucc rajta van, akkor elkezdi lóbálni a biciklit. Mivel csak egyetlen ponton van a vázhoz rögzítve, az is rugalmasan. A biliny alá kell tenni egy gumit (adják hozzá), különben legyalul mindent a nyeregszárról.

De az tuti hogy 10 lityis festéksvödröt nem bírja el! Ha cipekedésre kell, akkor ne vegyél ilyent!

Ha a vázon nincsen rögzítési pont, akkor nem csoda, hogy nem tudnak szervizben sem szerelni rá csomagtartót. Azon is el kellene gondolkodni hogy miért nincs... talán mert nem arra tervezték a vázat, kerekeket, hogy építkezz vele.

A rögzítési pontok ahogy a többiek is írják, felül a támvilla két oldalán és/vagy a merevítőn vannak. Alul pedig a villasarunál van 1-2 lyuk ahova a sárvédőt és a csomagtartót lehetne rögzíteni. Ezek hiányában csak házilagos barkácsolással lehet megoldani a dolgot, vagy veszel másik kerékpárt, vagy vázat.

Esetleg tölthetnél fel képet ide: [link] hogy meg tudjuk nézni pontosan milyen vázad van!

2023. ápr. 10. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én előző bicómon sem volt felfogatási pont, de bilincsekkel megoldották a szervizben. Teljesen masszív volt, még egy barátnőmet is vittem rajta. :D Nem egy szép megoldás, de ha kell hát kell...
2023. ápr. 11. 00:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket. Végül találtam egy szerintem megfelelőt. Ez univerzálisnak tűnik:

[link]

2023. ápr. 29. 12:23
 14/14 TR75 ***** válasza:
Szuper. Gratulálok :-)
2023. ápr. 29. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!