Milyen minőséget képviselnek a Romet kerékpárok?
Figyelt kérdés
Hardtail felhasználásra vennék kerékpárt,mik a tapasztalatok ezzel a márkával?
Ezt a típust néztem ki:
2023. márc. 28. 22:52
1/5 anonim válasza:
Hát, ha a Romet motorokból indulunk ki, akkor biztos nem csúcsminőség.
2/5 anonim válasza:
Romet motorok közt van ami 50éve teszi a dolgát, ebben a tudatban szóld le… amúgy meg a kettőnek semmi köze egymáshoz.
3/5 anonim válasza:
Nem volt még alattam, de szerintem ugyanúgy valamelyik nagy kínai gyárban készülnek a vázak, mint szinte bármelyik másik. Lehet kicsit nehezebb, lehet gyengébb a festés, mint egy nagy márkánál, de komoly problémára nem számítanék. A geometriát neked kéne tudni, hogy megfelel-e. A felszereltség meg úgyis a nagy gyártóktól jön.
4/5 anonim válasza:
Jó ár-érték arányúak, én pár éve Romet Rambler Fit-et akartam venni csak nem gyártották nagyon sokáig, akkor volt Covid...
160-ért olyan felszereltséget adtak volna, mint akkor a 200 ezreseken. A Romet össztelósaival XC versenyezni is szoktak...
Nem feltétlen a márkafelirat a lényeg... Láttam én már Haibike-ot is brutál túlárazva. Sőt, eddig csak úgy láttam, ahogyan KTM-et is.
5/5 MGéza válasza:
Ennyiért ilyen felszereltséggel teljesen rendben van. XT váltás, hidraulikus tárcsafék, Deore agyas felnik, Rock Shox levegős teló.
De egyet ne felejt el: Ez a gyártó ajánlott ára, a partnerüzletek ettől lényegesen eltérő áron forgalmazhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!