Hát igen. A sport lényege, hogy megemeled azt a zsíros segged.
2023. márc. 1. 16:48
12/18 anonim válasza:
Nem zsíros de kösz. Nem tudom miért gondolodd, hogy akinek ebringája van, annak feltétlen zsíros a segge.
Egy pl nyomatékszenzoros bringát mint az enyém, pont ugyan úgy tekersz, ugyan úgy beleadhatsz mindent, csak közben sokkal gyorsabban sokkal nagyobb távot letudsz. Pl Mórtól Keszthelyig egy nap alatt szinte mindent megmászva, nap végére kellemesen elfáradtam. Azért rásegítés nélkül ez nem menne még nekem sem
2023. márc. 1. 17:45
13/18 anonim válasza:
Akkor nagy bulád van lehet terebélyes vagy.
2023. márc. 1. 19:30
14/18 anonim válasza:
#13 cigánykodj máshol.
2023. márc. 2. 15:42
15/18 anonim válasza:
Hehe ide elit emberek járnak
2023. márc. 2. 16:43
16/18 arpi1969 válasza:
Használtan vettem 150-ért agymotorosat. az agymotorban műanyag fogaskerék van amit cserélni kellett, szerencsére a neten találtam gyári minőségben javító csomagot. +50 szóval most 200 ban van viszont nagyon szeretem, és gázkart is raktam rá ami egy sima kapcsoló a nyomatékkapcsolóval párhuzamosan bekötve. Imádom, nagyon klassz, ha megyek valahová annyit tekerek amennyi jólesik és felváltva motorozok. Akiknek nincs rajta gázkar, azok nemtudják milyen rossz nekik, énis csak azért tudom mert állati jó amióta van rajta. ez van. állati jó cucc !!! én az agymotorra szavazok szerintem a középmotoros az egy dedó lehet bár nem próbáltam még.
2023. okt. 18. 22:28
17/18 anonim válasza:
Nem dedó, hanem bringázás….
Te meg motorozol… abba ne menjünk bele, hogy téged akármikor megvághat érte egy rendőr, mert engem is a 1000watt miatt :)
De hidd el, nyomatékszenzorral 40el feltekerni pl várpalota felett a bakonyra közben azt érezni mintha saját erőből tennéd, miden csak nem dedó… de nem is 200ezer…
2023. okt. 19. 06:45
18/18 anonim válasza:
Ui.: nagyon szar felfelé nagyot esni a sebesség miatt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!