Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet kapni valahol heggesztés...

Lehet kapni valahol heggesztés nélküli kerékpár belsőt? Már többször találkoztam olyannal, hogy a hegesztés mellett keletkezik egy kis lyuk. Amit hiába ragasztok be, mert végigviszi a levegőt a hegesztés. Hiába próbálom simává csiszolni.

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 08:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Létezik egyáltalán "hegesztett" belsőgumi?

Kíváncsiságból szétvágtam egy használaton kívüli gumit, és a belsején semmi hegesztést nem látni, ahogy a képen látni is.A külsején az csak a sorja lehet, ahogy gondolom kiöntik a gumit.De lehet hülyeséget beszélek.

[link]

2023. febr. 26. 11:40
 12/16 A kérdező kommentje:
A kép nekem nem jön be, de mindegy, h hogy nevezzük, ahol össze van illesztve, ragasztva stb.. Az a gyenge pontjuk....
2023. febr. 26. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondtam az 5-ösben hogy az a forma két felének illesztésé keletkező rés nyoma. De a sorja jobb megfogalmazás.

Van olyan amin ilyen nincs.

Viszont a gumi két végét össze kell illeszteni, hegeszteni, ragasztani, úgyhogy egy ilyen pont mindig lesz a gumin. Ezzel nem tudsz mit csinálni.

És ha még 100x mondod el ugyanazt, mit akkor is ugyanazt tudjuk válaszolni amit eddig is tettünk: Nem jó gumit használsz. Sok kerékpárosnak egyáltalán nincs olyan gondja mint neked. Próbál meg amiket írtunk korábban. Ennyi.

2023. febr. 26. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Web shopokban lehet rendelni a maga ~6000ft-os árával nem tömegtermék.
2023. febr. 26. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Faternak van egy ismerőse, 80 éves tata. Na az pont olyan mint a kérdező. Van egy 3 byteos program a fejében hogy 57-ben mennyibe került egy belső és az kibírta mostanáig és most alig lehet drágább és olyant tegyek neki bele. És ez így megy neki végtelen ciklusban... lehetetlen kibillenteni.
2023. febr. 26. 14:36
 16/16 anonim válasza:
Lehet szidni ezt a beállítottságot, de igaza van a tatának!
2023. márc. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!