Mit tehetnék hogy normális keretek közt sportoljak?
Figyelt kérdés
Ha edzek akkor nem tudok enni, és így kevés az energiám. Ha nem edzek akkor tudok enni, de estére már a megőrülés határán vagyok és mennem kell edzeni, mert nem bírom nélküle. A gáz az, hogy márciusban kezdem a versenyzést, és így nem tudok felkészülni.2023. febr. 17. 10:39
11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy, tekerek meg minden,csak épp nincs nyitva a szemem, és a tudatom sincs a helyén. Ez nagyon balesetveszélyes állapot nálam. A legutóbbi az elég durva volt, majdnem neki mentem egy étterem teraszának falába, félrerántottam a kormányt, gondoltam ha már úgy is elesek akkor így kisebb bajom lesz, szerencsém volt, nem estem el. Ilyenkor utálom a klipszes pedált
2023. febr. 22. 00:50
12/13 anonim válasza:
Kérdező én nem akarok kötözködni de akkor komoly problémák vannak.
Szerintem ezt orvossal/valamilyen szakemberrel beszéld meg,nem hiszem hogy a gyakori népe ilyen speciális problémára jó választ tudna adni.
13/13 anonim válasza:
Igen, ez akkor valami egészségügyi gond lesz, ez nem normális. Menj el dokihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!