Miért csúszik le alattam a nyeregcső ha a bilincs megvan szorítva?
Takarítsd ki a nyeregcsövet. Nem wd40!! Nem!!!! Féktisztító, vagy benzin, valami ami zsírtalanít. Ne öntsd, ne fújd bele, mert lemegy a középcsapágyhoz. Rongyra fújd, öntsd és tuszkold le egy fadarabbal akármivel és alaposan takarítsd ki! Addig ismételd amig teljesen tiszta nem marad a rongy a sokadik bedugásra.
Nyeregszár dettó. Alaposan letakarít, zsírtalanít.
Nyeregcső bilincset vedd le, szedd szét ahány darabra lehet és minden részét takarítsd meg! A fészkét a nyeregcsövön szintén tisztogasd meg!
A bilincset összerakás után úgy tedd fel hogy az a része amit összehúzol a gyorszárral az ott legyen ahol a nyeregcsövön van egy sliccelés. (jellemzően a kerékpár középvonalában, hátrafelé). Ha a slicc és a bilincs nem esik egybe akkor nem tudod vele összehúzni a csövet!! Elég ha 2 mm-el arrébb van, már nem tudod összehúzni!
5-ös válaszólónak úgy néz ki igaza volt.
Megtisztítottam, azóta mentem vele kétszer és maradt a helyén.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!