Ajánlanátok ilyen útvonalat?
Szint: 3000m+
Táv: ~100 km
Helyszín: Magyarország vagy a szomszédos országoknak a határtól nem túl távoli része (nyilván ilyen szint meg táv adatokkal nem a román alföld érdekel)
Egyéb: ne legyen benne útismétlődés, tehát a Hármashatárhegy 5x, majd Normafa 4x nem játszik. Vagy A-ból induló, B-be érkező útvonal legyen, vagy olyan, ahol megegyezik a cél és a rajt.
Próbálkoztam összerakni ilyet kerékpáros útvonaltervezővel, de mind jelentősen több lett volna 100 km-nél. Hátha valaki okosabb.
Országútiról lenne szó (csak aszfalton) egy napos út, pihenő legfeljebb egy kaja- meg néhány ivószünet. Külföld jöhet, de csak olyan pontja, ami a határtól oda-vissza belefér a távba, szóval a szlovén Alpok és a Tátra nem nagyon.
Cél csak annyi, hogy háromezer szint legyen meg, de ne egy olyan unalmasabb útvonalon, mint amivel példálóztam.
Magyarországon szerintem lehetetlen egy irányban összeszedi 3000 szintet. Szlovákiában, Szlovéniában, Osztrákiában próbálkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!