Meggypiros színű országúti kerékpárhoz milyen színű gumikat vennétek? Milyen színű ülést? Milyen színű bandázst? Férfi vagyok.
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 11:44
2/18 anonim válasza:
4/18 A kérdező kommentje:
Az milyen?
2023. jan. 31. 14:48
5/18 anonim válasza:
Milyen stílusú a bringa? Vintage, vagy valami modern? Jó lenne ha tudnál róla képet linkelni. :)
6/18 MGéza válasza:
:D
Szerintem nem lesz búzás egyik színkombinációban sem. Komolyra fordítva: Fehér-fekete, esetleg kék. Nekem konkrétan fekete-fehér-piros eleve a bringám. Ilyen:
7/18 anonim válasza:
Nekem is tetszik a piros-fekete-fehér kombináció, de a fehér gumi, bandázs, nyereg nem túl praktikus, mert csúnyán kopik és koszolódik.
8/18 anonim válasza:
A 6-os bicója nagyon király.
Más színekkel én nem kombinálnám
9/18 anonim válasza:
Ha klasszikusabb stílus, akkor egy sötétbarna is szép lehet. Ha modernebb akkor ez a fekete-fehér vonal inkább. Esetleg vagány lehet kékkel is. :)
De azért ehhez jó lenne látni a bringát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!