Mennyire nézik le azt, akinek Triban kerékpárja van? Országúti.
Mondja már meg valaki hogy mi az a toppp simanó váltó!!??
Ez a farokméregetés nagyon gáz... aki villantani akar az ne a gépével tegye hanem a teljesítményével.
De ez emberfüggő. Aki sznob az le fog nézni. De akkor is le fog nézni ha drágább jobb géppel vagy mint ő, mert úgyis talál valamit ami miatt lenézhet. Ha mást nem, akkor azt hogy miért a jobb lábadat tetted le először, miért nem a balt. Ezeket ott kell hagyni főni a saját levükben.
Én például a régi/olcsóbb gépekre is csorgatom a nyálam ha jól néz ki. Van is néhány ósdibb cucc. Megyek azokkal is, tisztgatom, karbantartom őket. Jók azok is ha nincsenek elhanyagolva. Akinek nem tetszik nézzen a másik irányba.
Három éve cseréltük le kamasz gyerekeink drótszamarait, úgymond felnőtt kerékpáárokra. Ekkor, mi felnőttek is megváltunk régi KTM kétkerekűinktől és így mind a négyünknek új KTM-et vettünk. Nem luxus értékűeket, ám ezek mégis képviselnek egy minőséget. Kerékpárszaküzletben, profi kis cégtől. Évente átnézetjük, ami a garancia feltétel is. Akkori áruk kb. 150-200 ezer Ft volt / db.
51 évesen tetszenek a rásegítéses e bicajok, de 1,5-2 milliót már sajnálnék értük. Mozgásnak pedig ezek a hagyományosak inkább megteszik. ;-)
Kamaszkoromban fecske sputnik biciklim volt, az milyen menő volt. 😁 Akkoriban nem volt ekkora felhajtás a biciklizés körül, mint manapság, hogy aki teker az Karácsony Gergely szavazó, aki nem teker annak kötelező szidnia a vasparipát használókat. 🤔😞 Vannak rolleresek, kerékpárosok, autósok, gyalogosok... Én nem egyik vagy másik vagyok, hanem közlekedő magyar lakos! Hol egyikkel, hol másikkal megyek, ami éppen megfelel számomra. Ennyi!
Akkoriban nem mérték, mennyien tekernek, de állítom, többen, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!