Melyik kerékpárt lenne érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Cube: [link]
Ghost: [link]
E két bicikli között vacilálok,de nem tudok döntésre jutni, hogy melyik lenne jobb nekem. Mindenre is használnám, túra, enyhébb terepezés, a későbbiekben lehet amatőr szinten eljárkálnék versenyekre is. Vagy ha esetleg tudnátok mást is mondani hasonló árkategóriában, szívesen meghallgatom.
2023. jan. 12. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Cube
Ghost
12 szavazat
1/5 MGéza válasza:
Hát, kezdésnek azt döntsd el hogy mit is akarsz. A Cube 27,5 MTB a másik 29-es.
2/5 anonim válasza:
#1!
A Cube-nál méretfüggő a kerék.
Nem mintha más felhasználási területe lenne ettől a két bringának.
3/5 anonim válasza:
Nagyon hasonló a két bringa felszereltséget és geometriát tekintve is. A Cube egy kicsivel jobb az XT váltó és az első kerékagy miatt, de listaáron drágább is annyival. A Ghost fejcsőszöge minimálisan laposabb, de nem tudom, az a fél fok észrevehető-e hobbi bringásként. Elvileg lejtőn kicsit stabilabb.
4/5 anonim válasza:
Ich antworte gratis nicht mein angebot ist 100 000 huf .
5/5 anonim válasza:
Mindkettő szuper bringa! Egyedül az MT200-as fék megbocsáthatatlan ebben az árkategóriában, de amúgy az összes többi nagyon rendben van. A Cube váltója ahogy látom már XT, a Ghost pedig Deore (egy kategóriával az XT alatt), de szerintem hobbi szintű bicajozásnál nem jön ki annyira a különbség. Szerintem nem ér 75 ezerrel többet a Cube, mert tényleg csak ennyiben különböznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!