Kinek melyik országúti gumi vált be?
Figyelt kérdés
Nekem Conti ultrasport van de már kopott,szeretnék cserélni. Michelin SCHWALBE jók?#25-622 700x25C
2023. jan. 9. 04:29
1/6 anonim válasza:
Conti ultrasport nekem nagyon bevált, én a helyedben annál maradnék. Sose kapok defektet, jól tapad, gyors, jól irányítható vele a bringa.
Érdekes, hogy előtte Gatorskin volt, ami 3x annyiba kerül, de azzal minden bajom volt. Mondjuk másik biciklin, szóval lehet hogy nem a gumi hibája volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Milyen bringa volt az a másik?
2023. jan. 9. 13:35
3/6 anonim válasza:
Egy Csepel Royal. Most egy vintage outim van az ultrasporttal.
4/6 anonim válasza:
Gatorskin. Több ezer km-t mentem vele és nem kaptam egy defektet se. Ultrasportban semmilyen defektvédelem nincs.
5/6 anonim válasza:
Huhh, én a Gtorskinnal minden hónapban kaptam legalább egy felütéses defektet, nagyon nem szerettem. Csak úgy lehetett megúszni, ha maxra (8.5 bar!!!) fújtam a gumit, de az meg baromi kényelmetlen volt. Pedig át lett nézve a kerék, kapott új felniszalagot, elvileg minden oké volt és mégis... Úgyhogy nekem keserű szájíz maradt utána, bár rajtam kívül kb mindenki dícséri, szóval lehet hogy csak én voltam ennyire szerencsétlen. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Utána nézek a gatorskin guminak. (:
2023. jan. 13. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!