Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Határmenti bringások, nektek...

Határmenti bringások, nektek mennyire "tett be" a Covid miatti határzár?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik olyasmi helyeken élnek, mint Sátoraljaújhely, Barcs, Battonya stb. és edzéseik során rendszeresen igénybe veszik a környező országok könnyedén elérhető útjait is.

Hogy viseltétek, hogy az évezred kamuja miatt változtatnotok kellett a szokásos útvonalaitokon? Vagy egyáltalán volt ilyen problémátok?

2022. dec. 15. 13:39
 1/5 anonim válasza:
53%
A helyedben lementem volna a laposföld aljára, ott nincsenek határok.
2022. dec. 15. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ausztriában olyan szabály volt, hogy átutazóknak nem kellett semmi papír a személyin kívül. Ezért amikor kimentünk, kitaláltuk előre, hogy mit mondunk, pl Kőszegről megyünk Sopronba vagy Mosonmagyaróvárról Fertődre. Így mehettünk bármerre, senki nem szólt semmit.
2022. dec. 15. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Amikor megláttam a kérdést azt gondoltam "ez hülye... két évvel le van maradva". De hogy még ezt a kamus dumát is belevetted... hát tényleg hülye vagy. Menj az ezotéria kategóriába téríteni!
2022. dec. 15. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Én nem éppen a határ mentén, de attól nem elérhetetlen távolságra élek, Nyíregyházán.

Edzések útvonalának kieszelése nem jelentett nagy problémát: a kisebb, 50-70 km-es utaknál értelemszerűen fel sem merült a kérdés, azonban a nagyobb, 100-200 km feletti utak során kissé zavaró volt, hogy nem kalkulálhattam a három szomszédos országgal. Szintúgy, időnként csinálok olyat, hogy felpattanok bringával a vonatra, elviszem X helyre, aztán ott csapatom, e téren is csak belföldre támaszkodhattam. Összességében útvonal szempontjából megoldottam a dolgot, választottam az elérhető egyéb 126099 lehetőség közül.

Az viszont felháborító volt, hogy a gyenge immunrendszerű, egészségtelenül táplálkozó, nem sportoló polgártársaim védelme miatt engem, az egészséges sportolót büntetnek. De még ha lett volna valami értelme...kíváncsi vagyok, ugyan kinek ártottam volna, ha eltekerek Lácacsékétől Sátoraljaújhelyig Szlovákián át, úgy, hogy közben meg sem állok (bezárások alatt hol is álltam volna meg?) és nem érintkezem senkivel sem?

2022. dec. 24. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
A lejárt lemezt minek rakod fel újra?
máj. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!