Várható árcsökkenés új kerékpároknál?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 11:40
11/15 anonim válasza:
akkor keresd használtan, és van papírjuk is.
12/15 anonim válasza:
Én is szegény vagyok, mint a templom egere, ezért vettem használt bicajt, de mindjárt kettőt is, mert így is kb. féláron volt a kettő, mint egy alsó-kategóriás, újonnan. Az egyik szaladgálós-bevásárlós, a másik kirándulós. (Az első fél év után már némi szervízelést igényelne, de a másik egyelőre hibátlan.)
13/15 anonim válasza:
Ha a gyártó csökkentené is valamelyik termékének árát - vagy nem emelné, magyarországon akkor is emelkedni fognak.
14/15 anonim válasza:
Tele van a jófogás használt osztrák, német bringákkal, olcsón. Ha városi szaladgálásra keresel, akkor egészen újszerű bringákat lehet venni, adott esetben ingyen szállítással egy új árának harmadáért.
A bringás fórumokat nem ismerem, majd valaki linkeli, de ott meg nyilván túra és sportbicókat is kapni dögivel jó áron.
Tehát igenis van olcsó bringa, főleg, hogy tél van, ilyenkor olcsóbban megkapni a használtakat, mint szezonban.
15/15 anonim válasza:
Ilyeneket lehet venni használtan, ez a jó állapotú női kerékpár 10 ezerért szinte ingyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!