Milyen strapabíró, időjárás álló biciklilakatok vannak?
Figyelt kérdés
Helló! Milyen olyan biciklilakatot ajánlotok, aminek főleg a zárszerkezete bírja az időjárás viszontagságait (eső, hideg stb.) és nem kerül csillagászati összegekbe?
Köszi!
2022. dec. 7. 18:52
14/20 anonim válasza:
Én "occsó, kínai boltos" láncot vettem (azt hiszem, motoros lánc), színes műanyaggal végig be van vonva. A nyitás-zárás kicsit nehézkes, mert az összezáráshoz is kell a kulcs (máshogy nem lehet bepattintani), és hát, elég nehéz, szóval túrázáshoz inkább nem viszem. Ellenben elég hosszú ahhoz, hogy tereptárgyakhoz hozzá tudjam kötni a vázzal és kerékkel együtt, nem utolsósorban meg önvédelmi eszköznek sem utolsó! :)
Kb. 2-3 ezer ft-ért vettem. (Van mellé egy 500 ft-os sodronyzár, ha csak a közértbe ugrok be, meg az öreg bevásárlós bicajomhoz az is elég.)
15/20 anonim válasza:
Számzárasat és sem vennék, a munkahelyemen a szeméttároló számzáras lakatját is alig bírom nyitni-zárni..:(
16/20 anonim válasza:
15-ös Aki diszkalkuliás azért ne vegyen számzáras lakatot, mert nem ismeri a számokat jogos.. De ha lenne betüzáras, olyat vehetenél..
17/20 anonim válasza:
Az a baj a számzárassal, hogy a bidám-bidámok 1-2 másodperc alatt kinyitják. A legjobb számzáras lakat is csak placebó!
18/20 MGéza válasza:
Én a 12-ben linkeltet venném. Ha el akarják kötni akkor ellopják, ha bármivel IS van lezárva. Tolvajkergetők, vagy LockPickingLawyer youtube csatornája megmutatja, hogy nem létezik olyan biztonságos zár, amelytől ne lehetne max egy perc alatt megszabadulni, max a módszer kelt egy kis feltűnést a jobbaknál, de sebezhetetlen lakat nincs.
19/20 A kérdező kommentje:
Végül a 4-es által ajánlott decathlonos Btwin U-zár lakatot vettem, eddig megfelel bár a vastagsága miatt nem tudom egyes helyekre lelakatolni (ami egyébként nem olyan vészes), de úgy tűnik egyelőre jól tűri a fagyos időjárást is - ami inkább szempont volt.
2022. dec. 20. 18:23
20/20 anonim válasza:
Nekem több kerékpár lakatom is van amit apám vett, időközben meghalt, rázárta a lakáson belül különféle helyekre, de őersze kulcs az nincs ezekhez, igy marad a fürész, és a legvacakabb is elég hosszú fürészelési munkát igényel.. Jó buli ez ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!